Te huur: Bedrijfsruimte Willem Barentszweg 26 Venlo

Huurbaar vanaf € 11500,- per maand

Kenmerken van Bedrijfsruimte Willem Barentszweg 26 Venlo

Oppervlakte

Totaal 1710 ㎡
Bedrijf 1710 ㎡

Omschrijving

TE HUUR | Vrijstaande en multifunctionele bedrijfsruimte gelegen aan de Willem Barentszweg 26 te Venlo op het bedrijventerrein ‘Trade Port West’ en nabij de op- en afritten van de autosnelweg A67.

LOCATIE:
Venlo heeft het grootste oppervlak bedrijventerreinen van Limburg. Groter dan Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen. Deze moderne bedrijventerreinen zijn aangelegd volgens de laatste inzichten en de bereikbaarheid is ideaal. Alle bedrijventerreinen liggen direct aan of op korte afstand van de autosnelwegen A67 en A73 die zich kruisen in Venlo-West. Daarnaast zijn de verbindingen met Duitsland en het Europese achterland via de A67 en de A74 uitstekend. Behalve over de weg zijn de bedrijventerreinen ook goed bereikbaar via het spoor en over het water. De ECT rail- en bargeterminals dragen bij aan perfecte overslagmogelijkheden voor containers.

OBJECT:
Het voor verhuur beschikbare object is gerealiseerd in 2000 en betreft een vrijstaand bedrijfsgebouw met kantoorruimte en verhard buitenterrein. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 1.540 m², een vrije hoogte van circa 5,85 m¹ en is voorzien van een monolithisch gestorte betonvloer, 2 sectionaalpoorten aan de voorzijde en 1 sectionaalpoort aan de achterzijde.

De kantoorruimte van circa 170 m² is gedeeltelijk inpandig gelegen en voorzien van systeemplafonds met armaturen en mechanische ventilatie. De openingen zijn voorzien van aluminium kozijn met dubbel glas. Bij binnenkomst kan men zich melden bij de balie/receptie. Aan de rechterzijde is de grote spreekkamer gelegen. Verder zijn er een ruimte kantine, kleedkamer en een aantal kantoorkamers aanwezig. De ruimtes worden verwarmd middels een cv-ketel met radiatoren. Inpandig en bovenop de kantoorruimte is een verdieping van circa 60 m² gesitueerd ten behoeve van opslag.

Het buitenterrein biedt voldoende ruimte voor buitenopslag. Tevens bestaat er de mogelijkheid tot uitbreiding op eigen perceel. De bedrijfsruimte is verder voorzien van een 3 * 160 Ampère elektra-aansluiting.

OPPERVLAKTEN IN VVO:
Kantoorruimte: 170 m²
Bedrijfsruimte: 1.540 m²
Entresolvloer: 60 m²
Buitenterrein: 1.000 m²

KADASTRAAL:
gemeente Venlo sectie W nummer 434, groot 4.690 m²

PARKEREN:
Het object beschikt op eigen terrein aan de voor- en zijkanten over 19 parkeerplaatsen.

HUURGEGEVEN:
Huurprijs : € 11.500,- per maand, te vermeerderen met de geldende BTW;
Huurtermijn : vijf jaren en vijf verlengingsjaren.
Zekerheidsstelling : waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.
Huurbetaling : per maand vooruit te voldoen.
Opzegtermijn : twaalf maanden.
Huurcontract : als uitgangspunt voor de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel
7:230a BW, wordt het model gebruikt zoals opgemaakt door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).
Indexering : jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI alle Huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
BTW : indien huurder niet aan het ”90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn
van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

AANVAARDING:
In overleg.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Willem Barentszweg 26
5928 LM Venlo
Nederland
Spring naar toolbar