Te huur: Bedrijfsruimte Vlamoven 33, Arnhem

Huurbaar vanaf € 13500,-

Kenmerken van Bedrijfsruimte Vlamoven 33, Arnhem

Oppervlakte

Totaal 2276 ㎡

Omschrijving

Te huur bedrijfspand in Arnhem

Dit veelzijdige bedrijfspand aan de Vlamoven 33 in Arnhem is strategisch gelegen in het hart van bedrijventerrein IJsseloord 1 en biedt een ideale combinatie van bedrijfshal en kantoorruimte. De bedrijfshal is opgedeeld in verschillende functionele ruimtes. Hier vindt u een expeditie laad- en losruimte, evenals een showroom en magazijn. Wat deze hal bijzonder maakt, is de royale vrije hoogte van ongeveer 6 meter, voorzien van lichtstraten en een lichtkoepel. Dit zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en ruimtelijkheid. Het gebouw beschikt bovendien over maar liefst 4 overheaddeuren. Op de begane grond bevindt zich een verkoopgedeelte en een ruime showroom/opslagruimte. Met een totale oppervlakte van circa 1.511 m² biedt deze verdieping talloze mogelijkheden voor retail, presentatie en opslag. Deze veelzijdige indeling maakt dit pand geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden. Op de eerste verdieping treft u kantoorruimte van ongeveer 457 m² en een opslag-/verdiepingsvloer van circa 308 m², vervaardigd uit hout. Hier heeft u de ruimte om uw kantooractiviteiten efficiënt te organiseren en eventuele voorraden op te slaan.

De indeling van de totale oppervlakte van circa 2.276 m² is als volgt:

  • begane grond bedrijfsruimte en showroom/opslag circa 1.511 m²
  • eerste verdieping kantoorruimte circa 457 m²
  • eerste verdieping entresol/opslag circa 308 m²
Buitenterrein en parkeermogelijkheden

Het terrein rondom het pand is optimaal benut. Circa 1.946 m² is bestraat en voorzien van parkeervakken, evenals een gedeeltelijke omheining voor laad- en losactiviteiten. Er is voldoende parkeergelegenheid op het buitenterrein, dat voornamelijk bestraat is, met delen verhard met betonplaten. De achterzijde van het pand is omheind met hekwerk. Laden en lossen kan aan zowel de voor- als de rechterzijde van het pand, waardoor logistieke efficiëntie gewaarborgd is.

Dit multifunctionele bedrijfspand aan de Vlamoven 33 in Arnhem biedt diverse mogelijkheden voor uw bedrijf en staat klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Een strategische locatie gecombineerd met ruime opslag- en kantoorruimte maakt dit tot een interessante zakelijke kans.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Vlamoven 33 in Arnhem?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Vlamoven 33
6826 TN Arnhem
NL
Spring naar toolbar