Te koop: Bedrijfsruimte Venloseweg 38 Tegelen

Prijs: € 875000,-

Kenmerken van Bedrijfsruimte Venloseweg 38 Tegelen

Oppervlakte

Totaal 1271 ㎡
Bedrijf 1271 ㎡

Omschrijving

TE KOOP | Bedrijfsruimte van circa 1.200 m² omvattende showroom, kantoren, werkplaats en een bedrijfswoning gelegen aan de doorgaande Venloseweg in Tegelen.

Object:
De bedrijfsruimte is in 2004 vrijwel geheel vernieuwd gerealiseerd en opgetrokken als staalconstructie, glazen puien ter plaatse van de showroom en voor het overige gevels van sandwichpanelen, platte daken voorzien van een bitumineuze dakbedekking. Het dak is voorzien van 88 zonnepanelen.
Het woonhuis is traditioneel gebouwd, gevels in metselwerk, kunststof kozijnen voorzien van thermische beglazing. Het woonhuis is in 2004 ingrijpend gerenoveerd en onder meer voorzien van een nieuw geisoleerd dak, nieuw stukwerk, nieuwe c.v.- en elektra-installatie, nieuwe keuken, nieuwe badkamer en nieuwe kozijnen. De showroom is representatief afgewerkt met een systeemplafond met inbouwspots en een tegelvloer. Verwarming van de showroom geschiedt via heteluchtverwarming en de kantoren/kantine via radiatoren (gestookt middels een pelletkachel). De werkplaats wordt verwarmd via een direct gestookte gasheater. In de showroom en kantoren zijn tevens airco’s aanwezig. Vanuit de showroom is toegang tot een binnenplaats/tuin. Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte ligt een volledige en geheel verhard buitenterrein ten behoeve van parkeren en buitenopslag.

Bereikbaarheid/ligging:
Het object is gelegen op een goede locatie aan de belangrijkste uitvalweg richting het centrum van Tegelen. In de directe omgeving zijn met name woonhuizen van uiteenlopende aard gelegen, alsmede enkele woon-zorgcomplexen en ander zorg gerelateerd vastgoed.
Het object is op korte afstand gelegen van de op- en afritten van de Rijkswegen A-73 (Nijmegen-Maastricht) en A-74 (Venlo-Mönchengladbach). Het station van Tegelen ligt op enkele minuten afstand met de auto. Bushaltes zijn op loopafstand gelegen.

Indeling:
Bedrijfsruimte:
Showroom met verkoopkantoor – pantry – sanitaire ruimtes – apart kantoor – opslaghal – ruimte voor nachtleveringen. Tevens voorzien van aparte kelderruimte en diverse opslagruimtes en voormalige kantine op de 1e verdieping.
Bedrijfswoning:
Begane grond: entree/hal – toiletruimte – keuken met toegang tot tuin.
Verdieping: overloop – 2 slaapkamers – badkamer – woonkamer met toegang tot dakterras.

Indeling in m² v.v.o.:
Showroom: 530 m²
Bedrijfshal: 410 m²
Kantine/personeelsruimte 1e verdieping: 60 m²
Magazijnruimte 1e verdieping: 80 m²
Kantoorruimte: 95 m²

Totaal v.v.o. bedrijfsruimte: 1.176 m²
Totaal g.b.o. woning: 215 m²

Bestemmingsplan:
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Tegelen-Noord’. Onder dit bestemmingsplan heeft het object de bestemming ‘Bedrijf’.
Bedrijven tot en met milieucategorie 2 zijn hierin toegestaan. Daar het object ook valt onder het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan met verbrede reikwijdte Tegelen’ is regulier wonen in de bedrijfswoning ook toegestaan.

Kadastraal bekend
Gemeente Tegelen, sectie B, nr. 4845, groot 23 a en 88 ca.

Koopcondities
Vraagprijs: € 875.000,- k.k.
Bankgarantie: ter grootte van 10%van de koopsom;
Koopcontract: Koopovereenkomst BOG conform NVM/VBO

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Venloseweg 38
5931 GT Tegelen
Nederland
Spring naar toolbar