Te huur: Bedrijfsruimte Twentepoort Oost 44, Almelo

Huurbaar vanaf € 10000,-

Kenmerken van Bedrijfsruimte Twentepoort Oost 44, Almelo

Oppervlakte

Totaal 1705 ㎡

Omschrijving

Te huur bedrijfspand in Almelo

Dit veelzijdige gebouw aan de Twentepoort Oost 44 in Almelo biedt uitstekende mogelijkheden voor uw bedrijfsactiviteiten. Gelegen in het hart van het Twentepoort Oost-bedrijventerrein, combineert dit pand een ruime bedrijfshal met een functioneel kantoorgedeelte. Het pand heeft een energielabel A, wat duidt op een energiezuinige en duurzame bedrijfsomgeving. Hier krijgt uw bedrijf de ruimte en middelen om efficiënt en succesvol te opereren.

De bedrijfshal is slim ingedeeld, met specifieke zones voor expeditie, laden en lossen, evenals een showroom en magazijnruimte. De hal heeft een indrukwekkende vrije hoogte van ongeveer 5,5 meter, aangevuld met natuurlijk licht via een lichtstraat. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een handige overheaddeur voor logistieke efficiëntie.

De begane grond biedt een veelzijdige ruimte, geschikt voor verkoop- en showroomdoeleinden, evenals magazijnopslag.

Indeling

Deze indeling is als volgt:

  • showroom / opslag van circa 916 m² VVO
  • extra opslagruimte van circa 255 m² VVO

Op de eerste verdieping vindt u ruime kantoorfaciliteiten en extra opslagruimte:

  • kantoorruimte van circa 495 m² VVO
  • aanvullende opslagruimte van circa 40,3 m² VVO

De totale oppervlakte van het pand is circa 1706 m² VVO. Het buitenterrein is netjes bestraat en beschikt over 30 parkeervakken, waarvan 6 aan de voorzijde en 24 aan de zijkant. De locatie is optimaal, met directe toegang tot de N349 – A35 en een gunstige ligging op slechts 35 kilometer van de Duitse grens.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Twentepoort Oost 44 in Almelo?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Twentepoort Oost 44
7609 RG Almelo
NL
Spring naar toolbar