Te huur: Bedrijfsruimte Roerstraat 1C, Doetinchem

Huurbaar vanaf € 3000,-

Kenmerken van Bedrijfsruimte Roerstraat 1C, Doetinchem

Oppervlakte

Totaal 850 ㎡

Omschrijving

Te huur bedrijfsruimte in Doetinchem

Deze ruime en veelzijdige bedrijfsruimte aan de Roerstraat 1C in Doetinchem biedt u de ideale mogelijkheid om uw zakelijke activiteiten uit te breiden. Gelegen op het bedrijventerrein Verheulsweide, geniet u hier van een strategische locatie dichtbij de A18-snelweg.

De bedrijfsunit beschikt over inpandige kantoorruimte en maar liefst vier overheaddeuren, wat uw bedrijf de nodige flexibiliteit geeft. Bovendien omringt een omheind en verhard buitenterrein van ongeveer 910 m² de hal, waardoor er voldoende ruimte is voor uw buitenopslagbehoeften. De locatie staat bedrijven tot en met milieucategorie 4.2 toe, wat u de ruimte biedt om diverse activiteiten uit te voeren. Bovendien is het mogelijk om deze ruimte te huren in combinatie met het naastgelegen bedrijfscomplex of extra buitenterrein, afhankelijk van uw behoeften.

In de nabije omgeving vindt u een gevarieerd zakelijk landschap, met verschillende bedrijven, kantoren en scholen. Bovendien wordt dit bedrijventerrein beheerd door een parkmanagementorganisatie, in samenwerking met de gemeente Doetinchem, om de kwaliteit, kostenbesparing, gemak en continuïteit te waarborgen.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur. De volgende voorzieningen zijn aanwezig:

  • verwarming en warm water middels gasgestookte cv-installatie
  • verwarming tevens middels heaters
  • noodverlichtingsinstallatie
  • brandslanghaspels

Datum van oplevering
Per direct. Een flexibele huurperiode is bespreekbaar.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Roerstraat 1C in Doetinchem?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Roerstraat 1C
7005 BS Doetinchem
NL
Spring naar toolbar