Te koop: Bedrijfsruimte Mariastraat 59 Reuver

Prijs: € 350000,-

Kenmerken van Bedrijfsruimte Mariastraat 59 Reuver

Oppervlakte

Totaal 2474 ㎡
Bedrijf 2474 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 298 ㎡
Bedrijf 298 ㎡

Omschrijving

TE KOOP | 11 nieuwbouw bedrijfsruimtes, samen onderdeel uitmakende van een nieuw op te richten bedrijfsverzamelgebouw aan de Mariastraat in Reuver. Er zijn reeds 8 van de 11 bedrijfsruimtes verkocht en de bouw wordt gestart!

De nog beschikbare bedrijfsruimtes variëren in grootte tussen de 298 m² en 346 m² BVO. Het hoogwaardige materiaalgebruik, de moderne uitstraling en de hoogte van 6,6 m¹ geven uw onderneming een professionele uitstraling.

Planomschrijving:
De bedrijfsruimtes worden opgetrokken uit een staalconstructie, met de gevels uit een betonnen borstwering (Rc-waarde 4.8), sandwichpanelen (Rc-waarde 4.7) en de openingen uit aluminium kozijnen met HR++ beglazing.
Het dak is voorzien van PIR-isolatie (Rc-waarde 6.3) en een PVC dakbedekking. Het dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. De afgewerkte betonvloer op de begane grond is geïsoleerd volgens de laatste normen.
Door de hoogte van de constructie is het mogelijk om een verdiepingsvloer te plaatsen voor multifunctioneel gebruik, bijvoorbeeld als kantoor of opslag. Iedere unit is voorzien van een sectionaal elektrische bedienbare poort van 3,5 m¹ x 4 m¹ (B x H) en een aparte loopdeur.
Daarnaast worden alle bedrijfsruimtes gasloos opgeleverd. Ze worden standaard voorzien van een meterkast met een elektra- en wateraansluiting. De bedrijfsruimtes hebben een lage energiebehoefte omdat er gekozen is voor een slim ontwerp van de gebouwschil en het toepassen van uitstekende isolatie.

Unit H heeft de mogelijkheid tot het plaatsen van een hekwerk voor exclusief gebruik van buitenterrein.

Ligging en bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein Roversheide ligt ten oosten van de kern Reuver en ten zuidwesten van Offenbeek. Het bedrijventerrein bestaat uit een blokpatroon van loodsen en opslagterreinen langs de Parallelweg en de Doctor Poelsstraat.
Aan de Mariastraat, de Broeklaan en de Henri Hermansstraat bevindt zich een menging van bedrijven en wonen. De meeste bedrijven bestaan uit éénlaagse bedrijfshallen van 6 tot 8 meter hoog.
Het bedrijventerrein is goed bereikbaar door de nabijgelegen Rijksweg en de op korte afstand gelegen autosnelweg A73. Daarnaast is het bedrijventerrein ook goed per openbaar vervoer bereikbaar.
Het treinstation en de bushalte zijn op loopafstand gelegen. Parkeren wordt op eigen terrein gerealiseerd. Iedere bedrijfsunit heeft beschikking over minimaal 2 parkeerplaatsen.

Metrages B.V.O. en koopprijzen VON (excl. BTW):
Unit H: 299 m² | € 370.000,- excl. BTW
Unit I: 298 m² | € 350.000,- excl. BTW
Unit K: 346 m² | € 417.500,- excl. BTW

Koop-/aannemingsovereenkomst:
Bij overeenstemming wordt er een koop-/aannemingsovereenkomst getekend. Deze overeenkomst is gesplitst in twee delen, te weten:
– De koopsom van de grond en de ontwikkelingskosten, te voldoen bij juridische levering bij de notaris;
– De aanneemsom van de bedrijfsruimte, te voldoen in termijnen, naarmate de bouw vordert.

Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons kantoor op. 

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Mariastraat 59
5953 NK Reuver
Nederland
Spring naar toolbar