Koop of huur: Bedrijfsruimte Maasstraat 66 a Steyl

Prijs: € 380000
Huurbaar vanaf € 1250,- per maand

Kenmerken van Bedrijfsruimte Maasstraat 66 a Steyl

Oppervlakte

Totaal 148 ㎡
Bedrijf 148 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 18 ㎡
Bedrijf 18 ㎡

Omschrijving

TE KOOP | HUUR | Uitstekend onderhouden bedrijfsobject, bestaande uit kantoorruimte met magazijn/werkplaats en buitenterrein. Gelegen op de hoek Maasstraat-Zusterstraat in Steyl. Bij koop is tevens de bovenwoning inbegrepen.

Object:
In 1932 traditioneel gebouwd met gevels opgetrokken uit traditioneel metselwerk en openingen uit kunststof kozijnen met dubbel glas. Op de begane grond is bedrijvigheid ten behoeve van kantoor- en/of dienstverlening gerelateerde activiteiten gesitueerd, op de verdieping is een bovenwoning aanwezig. De bedrijfsruimte, voorheen in gebruik geweest door een schoonmaakbedrijf, is beschikbaar voor verhuur. Middels de entree/hal is er toegang tot de twee kantoorruimtes, toiletruimte en het tussenportaal met keukenblok. Vanuit het tussenportaal toegang tot de werkplaats/het magazijn en een trapopgang naar de kelderruimte. Via het tweede magazijn toegang tot het buitenterrein.

Ligging/bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Het object beschikt over een eigen afsluitbaar buitenterrein, tevens te gebruiken voor te parkeren. Op straat is meer dan voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. Er zijn diverse bushalten in de nabije omgeving. De aansluiting met de A-73 (Venray – Nijmegen) is eveneens op zeer korte afstand gelegen. Door de ligging van Venlo nabij de Duitse grens is aansluiting op het Duitse autowegennet in de directe nabijheid.

Het object wordt opgeleverd met de navolgende voorzieningen:
– Vloerbedekking in de kantoorruimtes;
– Systeemplafonds met LED-armaturen;’
– Betegeld toilet met fonteintje;
– Eenvoudig keukenblok;
– Elektrisch bedienbare garagepoort;
– Inbraakalarmsysteem;
– Geheel beklinkerd buitenterrein;

Indeling in m² VVO:
Totaal beschikbaar VVO: 148 m²
Buitenterrein: 156 m²

Begane grond:
Entree/hal: 13 m²
Kantoorruimte 1: 26 ,m²
Kantoorruimte 2: 26 m²
Opslag/magazijn: 65 m²
Magazijn 2: 18 m²

Kelderruimte: 35 m²

Kadastraal bekend: gemeente Tegelen, sectie A, nummer 7488.

Huurcondities:
Huurprijs: € 1.250,- per maand vrij BTW
Huurtermijn: 5 jaar met optieperioden van 5 jaar / in overleg.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.
Servicekosten: Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Maasstraat 66a
5935 AM Steyl
Nederland
Spring naar toolbar