Te huur: Bedrijfsruimte Ingenieur Herman de Grootweg 4-6, Spijkenisse

Huurbaar vanaf € 5500,-

Kenmerken van Bedrijfsruimte Ingenieur Herman de Grootweg 4-6, Spijkenisse

Oppervlakte

Totaal 800 ㎡

Omschrijving

Te huur bedrijfsruimte / kantoorruimte in Spijkenisse

De bedrijfsruimte is gelegen aan de Ingenieur Herman de Grootweg 4-6 in Spijkenisse. Het betreft een multifunctionele bedrijfs- / kantoorruimte die in 2013 is herbouwd. De locatie bevindt zich naast de Spijkenisse brug, ideaal gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen, de Rotterdamse havengebieden zoals de Botlek, Europoort en de Maasvlakte I en II. De ruimte kan als geheel gehuurd worden en heeft energielabel G.

De indeling van de totale oppervlakte van 800 m² is als volgt:

  • begane grond circa 680 m² bedrijfshal / opslagruimte
  • kantoorruimte circa 120 m² gelegen op entresol + pantry

De mogelijkheid om de hele ruimte te huren biedt een flexibele oplossing die aan de behoeften van jouw bedrijf kan voldoen. Of je nu behoefte hebt aan kantoorruimte, opslagfaciliteiten, of beide, deze locatie biedt de ruimte en mogelijkheden die je nodig hebt om te gedijen.

Ingenieur Herman de Grootweg 4-6 in Spijkenisse biedt niet alleen een uitstekende zakelijke locatie, maar ook de flexibiliteit en het potentieel om jouw onderneming te laten groeien. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om deze geweldige kans te grijpen.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
Per direct.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Ingenieur Herman de Grootweg 4-6 in Spijkenisse?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Ingenieur Herman de Grootweg 4-6
3201 AB Spijkenisse
NL
Spring naar toolbar