Bedrijfsruimte Handelsweg 3-5, ELST

Kenmerken van Bedrijfsruimte Handelsweg 3-5, ELST

Pandgegevens

Nieuwbouw: Ja
Categorie: Bedrijfsruimte

Oppervlakte

Totaal 10000 ㎡
Bedrijf 10000 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 2000 ㎡
Bedrijf 2000 ㎡

Omschrijving

Algemeen:
Bent u op zoek naar het pand van uw dromen voor uw onderneming? Wilt u uw bedrijf vestigen op een modern en representatief bedrijventerrein? Staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in uw vaandel?

Dan bieden wij aan de Handelsweg in Elst, op loopafstand van het station, een bouwkavel op een toplocatie aan. Op dit bouwkavel kan uw bedrijfspand op maat worden gerealiseerd..

De opstallen zijn inmiddels gesloopt, waardoor ruimte is gecreëerd voor bedrijfspanden van circa 2.000 m² tot 10.000 m².

Samen met de ontwikkelaar, architect en aannemer wordt u vanaf het begin meegenomen om uw droompand te realiseren. Uw wensen worden vertaald naar het beste ontwerp voor het bedrijfspand van de toekomst voor uw onderneming.

Locatie:
Met zijn strategische ligging tussen Arnhem en Nijmegen en een uitstekende bereikbaarheid, biedt ‘De Aam’ een inspirerende omgeving voor vele succesvolle ondernemingen.
Het bedrijventerrein herbergt een diversiteit aan bedrijvigheid, variërend van een modern ziekenhuis tot talloze gedreven middelgrote en kleine bedrijven.

Bereikbaarheid:
Eigen vervoer: Nabij de A15 en de A325, met goede aansluitingen op de A50 en de A12. Het centrum van zowel Arnhem als van Nijmegen zijn gelegen op circa 15 autominuten afstand.

Openbaar vervoer: Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken met een bus- en treinstation op loopafstand.

Bestemming:
De locatie valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Aam’ met de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduidingen ‘bedrijf tot en met categorie 4.1 (deels)’, ‘bedrijf tot en met categorie 4.2 (deels)’ en ‘detailhandel volumineus’.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente Overbetuwe, dan wel via de website ruimtelijkeplannen.nl.

Informatie / bezichtiging:
DK Makelaars
Vossenstraat 6
6811 JL Arnhem
026 – 363 84 94
dkmakelaars.nl

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 026-3638494
Meer info

Adres

Handelsweg 3-5
6662NH ELST
Nederland
Spring naar toolbar