Te koop: Bedrijfsruimte Groene Velden 29 Lelystad

Prijs: € 995000,-

Kenmerken van Bedrijfsruimte Groene Velden 29 Lelystad

Oppervlakte

Totaal 196 ㎡
Bedrijf 196 ㎡

Omschrijving

Wonen met mogelijkheid tot ondernemen, het houden van paarden of mantelzorg in het Groen van de Groene Velden.

In de landelijke wijk “Groene Velden” komt buitenleven, landelijk wonen en ondernemen echt bij elkaar! Er is van alles te zien en te doen op het gebied van buitenleven, biologische producten, duurzaamheid, winkelen, eten, drinken, kunst, tuin en workshops.

De voordelen van wonen in de stad, maar toch dichtbij de natuur. Natuur is in Lelystad altijd dichtbij, zoals het Natuurpark Lelystad, één van de 5 grote bosgebieden, het Marker- en IJsselmeer en natuurlijk ‘De Nieuwe Wildernis’: het natuurgebied Oostvaardersplassen.

Woning
Goed onderhouden vrijstaande villa in de prachtige landelijke wijk “Groene Velden”. De woning is gebouwd in 2000 en ligt omringd door groen, vrij op een perceel van ca. 3750m². De woning is onder meer voorzien van balansventilatie, zonnepanelen (16 zonnepanelen uit 2014 en 6 uit 2023) en heeft energielabel A. De aangebouwde garage (ca. 47m²) geeft ook mogelijkheden om te betrekken bij de woning, als extra woon- of kantoorruimte.

Begane grond
In de ruime hal bevindt zich een toilet, de trap naar de bovenverdieping en toegang tot de ruime woonkamer met eethoek. Het hoge plafond van ca. 2,90 m. en de ramen rondom resulteren in een prettige, heldere en open ruimte. De glazen uitbouw met openslaande tuindeuren geven u rechtstreeks toegang tot de achtergelegen tuin met terras.

De woning bevat centrale verwarming met radiatoren en een houtkachel.

De halfopen keuken is onder meer voorzien van een inbouwoven en een afwasmachine. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken met wasruimte. Via de gang heeft u toegang tot de garage. De garage is momenteel in gebruik als opslagruimte, maar kan ook bij de woning betrokken worden als extra woonruimte en/of kantoorruimte.

Eerste verdieping
De bovenverdieping biedt 4 slaapkamers met diverse inbouwkasten en een badkamer met bad, douche en toilet. De eerste verdieping wordt verwarmd met radiatoren. Via de vlizotrap is de ruime bergzolder te bereiken.

Tuin met schuur en tuinhuis.
De woning ligt rondom in het groen, zodat u voldoende privacy hebt in de woning en rondom de woning. Op het erf is ook een vrijstaande houten garage aanwezig van ca. 40m² met een carport van ca. 10m² om uw caravan en/of extra auto te stallen. Deze garage heeft een overkapping zodat u hier ook een extra terras kunt creëren.

Op enige afstand van de woning is een natuurvijver gecreëerd met een terras en tuinhuis. Het tuinhuis is voorzien van een houtkachel en een elektrische kachel. Een prachtige plek om te genieten van landelijk wonen op de Groene Velden in Lelystad.

Ook is er een overkapte opslagruimte aanwezig van ca. 10m², nu in gebruik voor opslag van hout voor de houtkachel in de woning.

Het ruime perceel en de landelijke ligging is uitermate geschikt voor het houden van paarden.

Verblijfsruimte.
Op voldoende afstand van de villa ligt deze “verblijfsruimte” met een gebruiksoppervlak van maarliefst 196m²; voorzien van alle voorzieningen om mensen te ontvangen voor zorg, dagbesteding, B&B, een winkel te exploiteren, etc. De ruimte is ook te gebruiken voor mantelzorg, of voor meergeneratiewonen. Voor meergeneratiewonen is wel een vergunning nodig. Neem contact op met de makelaar voor de regelgeving omtrent meergeneratiewonen of pre-mantelzorg wonen. De verblijfsruimte is ook geschikt te maken voor het houden van paarden.

De 16 zonnepanelen uit 2021, de geïsoleerde vloeren, dubbel glas, aangelegen deels overdekt terras en ruime parkeergelegenheid zorgen voor meerdere exploitatie mogelijkheden van deze ruimte.

Bijzonderheden:
– Ruime villa in de prachtige landelijke wijk: De Groene Velden.
– Omringd door groen, vrij gelegen, maar toch dicht bij natuur, water en het centrum van Lelystad.
– Goed onderhouden, goed geïsoleerde woning (energielabel A) met o.a. balansventilatie en zonnepanelen.
– Ondernemen aan huis; Ruime “verblijfsruimte” aanwezig met een gebruiksoppervlak van ca. 196m². Ook geschikt te maken voor het houden van paarden met ruimte voor een paardenbak.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 088 3 180 180
Meer info

Adres

Groene Velden 29
8211 BA Lelystad
Nederland
Spring naar toolbar