Te huur: Bedrijfsruimte Deltakade 13 Venlo

Huurbaar vanaf € 2500,- per maand

Kenmerken van Bedrijfsruimte Deltakade 13 Venlo

Oppervlakte

Totaal 527 ㎡
Bedrijf 527 ㎡

Omschrijving

Per direct beschikbaar. Bedrijfsruimte onder meer omvattende een bedrijfshal en op de eerste verdieping kantoorruimte.

Locatie:
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Venlo Trade Port en is gelegen in de gemeente Venlo, ten noordwesten van Venlo. Het terrein wordt begrensd door de Eindhovenseweg in het zuidwesten, de A67/A73 in het noorde, de maas in het oosten en de Groot Bollerweg en de Venrayseweg in het zuidwesten. Het bedrijventerrein beslaat een oppervlakte van ongeveer 300 ha en bevat een veelheid van bedrijven, kantoren, zware en lichte industrie, opslagloodsen, showrooms en groothandelsbedrijven.

Bereikbaarheid:
Het object is met de auto zeer goed bereikbaar. De op- en afritten naar en van het autosnelwegennet Venlo – Eindhoven (A-67) en Venray-Nijmegen (A-73) zijn op korte afstand van het bedrijventerrein gesitueerd.
Door de ligging van Venlo nabij de Duitse grens is aansluiting op het Duitse autowegennet in de directe nabijheid. Directe aansluiting van het treinstation op het bedrijventerrein en de diverse aantal bushaltes in de directe omgeving zorgen ervoor dat het object ook met openbaar vervoer uitstekend te bereiken is. Op eigen terrein zijn geen parkeerplaatsen aanwezig. Parkeren kan tussen de dubbele overheaddeur of openbaar (gratis) op straat.

Object:
De beschikbare bedrijfsruimte betreft een naar achtergelegen bedrijfsruimte en is te betreden via de oprit met dubbele overheaddeur. De voorbouw is in gebruik door verhuurder. De achterbouw is opgetrokken als staalconstructie met gevels opgetrokken uit metselwerk en een dak uit staalplaten en isolatie. De vloer van de bedrijfsruimte is voorzien van een coating en vloerverwarming. Het achterste gedeelte van de bedrijfshal is gedeeltelijk onderkelderd en voorzien van een luik om zo makkelijker goederen op te slaan. Tevens is achterin de hal een entresol aanwezig. Tevens aanwezig in de bedrijfshal een kitchenette, toilet en kantoorruimte voorzien van tegelvloer en stucwanden.

De kantoorruimtes zijn via de trap vanuit het portaal te bereiken. De kantoorruimtes worden verwarmd middels een eigen cv-installatie met radiatoren. De kantoorruimtes zijn representatief afgewerkt met een nette tegelvloer, gestucte wanden en een systeemplafond met LED-armaturen. Eén van de kantoorruimtes is voorzien van een eenvoudige pantry. Tevens op de eerste verdieping aanwezig een toilet en doucheruimte.

Indeling:
Oprit/toegang van circa 82 m² met dubbele overheaddeur en toegang tot de bedrijfshal. De bedrijfshal is circa 297 m² groot en gedeeltelijk onderkelderd (54 m²). Achterin de bedrijfshal een entresol van 88 m² voor extra opslag. Vanuit de bedrijfshal toegang middels portaal tot de kantoorruimtes van in totaal 60 m². Twee ruime kantoorruimtes, technische ruimte, toilet- en doucheruimte.

Indeling in m² (v.v.o):
Bedrijfsruimte begane grond:
Toegang/oprit: 82 m²
Bedrijfshal: 297 m²
Entresol: 88 m²
Kelder: 54 m²

Kantoor eerste verdieping
Kantoor: 60 m²

Totaal object: 588 m²

Bestemmingsplan:
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Venlo Trade Port’ en heeft de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein – 4’. Binnen dit bestemmingsplan zijn bedrijfsmatige activiteiten toegestaan die vallen onder de categorie 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Huurgegevens:
Huurprijs: € 2.500,- per maand vrij BTW
Huurtermijn: 5 jaar met optieperioden van 5 jaar / in overleg.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.
Servicekosten: Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Deltakade 13
5928 PX Venlo
Nederland
Spring naar toolbar