Bedrijfstaxatie aanvragen

Bij het verhuren van bedrijfsonroerendgoed komt veel kijken. Via welk platform biedt u bijvoorbeeld uw bedrijfspand aan? Moet u daarvoor ook bij een vereniging aangesloten zijn of een abonnement afnemen? In veel gevallen is dat wel zo. Bij DeBedrijfsmakelaar.nl echter niet; hier kunt u gewoon uw bedrijfsonroerendgoed plaatsen, voor een snelle verhuur.

Naast het platform voor plaatsing is natuurlijk ook de prijs van belang. Via DeBedrijfsmakelaar.nl kunt u daarom ook een bedrijfstaxatie aanvragen. Deze wordt uitgevoerd door onafhankelijke, gecertificeerde BOG-taxateurs die speciaal voor u geselecteerd worden. De bedrijfstaxaties worden uiteraard erkend door alle bekende banken en kredietinstellingen.

Taxatie aanvragen

Vul dit formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de taxatie door te nemen

"*" geeft vereiste velden aan

Gegevens

 

Bedrijfstaxatie aanvragen: ontvang een officieel taxatierapport

Een officieel taxatierapport kan ook van belang zijn voor het aanvragen van een financiering van bedrijfsonroerend goed. Ook daarvoor – en voor het vinden van het juiste pand – bent u bij DeBedrijfsmakelaar.nl aan het juiste adres. Vraag via het online formulier een taxatie-offerte aan, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Dankzij de landelijke dekking van DeBedrijfsmakelaar.nl is er altijd een taxateur bij u in de buurt. Hierdoor kan snel geschakeld worden en hoeft u uw ideale bedrijfspand niet mis te lopen. Houd er wel rekening mee dat het traject na een bedrijfstaxatie aanvragen vaak een aantal werkdagen in beslag neemt.

Bedrijfspand kopen

Bent u op zoek naar een mooi bedrijfspand dat helemaal aansluit op uw wensen en eisen, maar lijkt het aanbod van uw lokale makelaar erg beperkt? Ook dan kunt u terecht bij DeBedrijfsmakelaar.nl. Dankzij onze laagdrempelige dienstverlening kunnen wij een zo compleet mogelijk aanbod van bedrijfsonroerend goed aanbieden.

Daarnaast bieden wij verschillende aanvullende diensten, denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een bedrijfstaxatie of het opstellen van een huur- of koopovereenkomst. Wij hebben op maat gemaakte pakketten voor ondernemers en vastgoedprofessionals. Kortom; een uitstekende dienstverlening die aansluit op wat u zoekt!

Bedrijfstaxatie aanvragen en waarde bedrijfspand berekenen

Of het nu gaat om huur, verhuur, koop of verkoop; het is altijd belangrijk om de waarde van een bedrijfspand goed te berekenen. Daarvoor bent u bij de specialisten van DeBedrijfsmakelaar.nl aan het juiste adres. Dankzij onze samenwerking met onafhankelijke taxateurs, weet u zeker dat u een eerlijke waardebepaling ontvangt.

Wilt u direct een bedrijfstaxatie aanvragen bij de DeBedrijfsmakelaar.nl? Of heeft u nog bepaalde vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ons mailen op info@debedrijfsmakelaar.nl of bellen naar 053-20 68 030. Let op: voor vragen over de aangeboden panden neemt u contact op met de betreffende makelaar!

Spring naar toolbar