Te huur: Winkelruimte Oud-Beijerland

Huurbaar vanaf € 39000,- per jaar

Kenmerken van Winkelruimte Oud-Beijerland

Oppervlakte

Totaal 234 ㎡

Omschrijving

De onderhavige winkelruimte bevindt zich in het wijkwinkelcentrum ‘Beijerse Hof’, welk winkelcentrum is gelegen in de wijk Zuidwijk, aan de zuidkant van Oud-Beijerland. De winkelruimte bevindt zich op een hoek van het winkelcentrum, o.a. schuin tegenover Albert Heijn alsmede nabij o.a. Gall&Gall, een sushi afhaal-/bezorglocatie, een bakker, een slager, Primera en Domino’s Pizza. De attentiewaarde is hoog vanwege de directe ligging aan het voornaamste parkeerterrein van het winkelcentrum.

Het buitengebied/de openbare ruimte van het winkelcentrum is zeer recent heringericht/vernieuwd en er is geïnvesteerd in de uitstraling van de winkels waardoor het winkelgebied weer een hedendaagse/moderne uitstraling heeft gekregen.

Oud-Beijerland telt ca. 25.000 inwoners en heeft op het gebied van wonen, winkelen, werk en onderwijs een centrumfunctie voor de gemeente Hoeksche Waard. De gemeente Hoeksche Waard bestaat uit de plaatsen Oud-Beijerland, Korendijk, Strijen, Cromstrijen en Binnenmaas en heeft in totaal ca. 88.000 inwoners.

Eén van de servicepunten van de gemeente Hoeksche Waard bevindt zich schuin tegenover de onderhavige winkelruimte.

Begane grondruimte 234,5 m² BVO conform NEN2580

 

 

Lees meer
www.blokmakelaars.nl

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2410444
Meer info

Adres

Beijerse Hof 21
3262 VR Oud-Beijerland
Zuid-Holland Nederland
Spring naar toolbar