Te huur: Winkel Wilhelm Tellplaats 13-15, Hoogvliet Rotterdam

Huurbaar vanaf € 2825,-

Kenmerken van Winkel Wilhelm Tellplaats 13-15, Hoogvliet Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 208 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Hoogvliet Rotterdam

Deze winkelruimte, gelegen aan de Wilhelm Tellplaats 13-15 in Rotterdam, biedt een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een locatie in het kleine winkelcentrum Wilhelm Tellplaats. Met een totale oppervlakte van circa 208 m², biedt deze ruimte tal van mogelijkheden voor uw bedrijfsactiviteiten. De locatie is ook geschikt voor detailhandel, kantoorruimte en praktijkruimte.

De indeling van de totale oppervlakte van circa 208 m² is als volgt:

  • winkelruimte circa 160 m²
  • kelderruimte circa 48 m²

Omgeving
De ruimte bevindt zich op dezelfde straat als de winkel Big L Jeans. De locatie biedt een uitstekende bereikbaarheid met winkels en andere voorzieningen op loopafstand. Openbaar vervoer is gemakkelijk toegankelijk, en het winkelcentrum Hoogvliet is binnen vijf minuten met de auto te bereiken.

De omgeving van de Wilhelm Tellplaats combineert residentiële en commerciële gebieden, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel bewoners als bezoekers. Met goede bereikbaarheid en een breed scala aan voorzieningen in de nabijheid, biedt deze ruimte een basis voor ondernemers die hun bedrijfsuitvoering willen starten op deze locatie.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Wilhelm Tellplaats 13-15 in Hoogvliet Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Wilhelm Tellplaats 13-15
3194 HS Hoogvliet Rotterdam
Nederland
Spring naar toolbar