Te huur: Winkel Raadhuisplein 105-106, Krimpen aan den IJssel

Huurbaar vanaf € 4240,-

Kenmerken van Winkel Raadhuisplein 105-106, Krimpen aan den IJssel

Oppervlakte

Totaal 185 ㎡

Omschrijving

Te huur dubbele winkelruimte in Krimpen aan den IJssel

De winkelruimte is gelegen aan de Raadhuisplein 105-106 in Krimpen aan den IJssel. De locatie bevindt zich midden in het overdekte winkelcentrum De Crimpenhof en is te vinden naast de Hema. Deze ruimte, voorheen in gebruik door de schoenenwinkel Van den Hoven, omvat een royaal oppervlak van circa 185 m².

Deze specifieke unit heeft een uitstekend energielabel, met label A voor unit 105-106, wat niet alleen milieuvriendelijkheid aantoont, maar ook potentiële kostenbesparingen voor ondernemers betekent.

Winkelcentrum De Crimpenhof is een bloeiend winkelcentrum dat onderdak biedt aan ongeveer 70 verschillende winkels en ketens. Hieronder vallen bekende namen zoals Holland & Barrett, Blokker, Van Haren en natuurlijk de Hema. De diversiteit van deze winkels trekt een gevarieerd publiek aan, wat de winkelruimte op Raadhuisplein 105-106 tot een ideale locatie maakt om een bedrijf te vestigen.

Service- en promotiekosten
De servicekosten, vastgesteld op € 28 per m² per maand exclusief BTW, zijn een voorschot dat later op basis van verrekening wordt bepaald. Daarnaast zijn er jaarlijkse promotiekosten van € 1.572,67 excl. BTW, wat bijdraagt aan de bekendheid en zichtbaarheid van het winkelcentrum.

Deze winkelruimte biedt een unieke kans om deel uit te maken van het dynamische winkelcentrum De Crimpenhof en te profiteren van de voordelen van deze centrale locatie. Grijp deze gelegenheid aan en geef jouw onderneming de blootstelling en groei die het verdient!

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Raadhuisplein 105-106 in Krimpen aan den IJssel?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Raadhuisplein 105-106
2922 AK Krimpen aan den IJssel
NL
Spring naar toolbar