Te huur: Winkel Prins Frederiklaan 177, Leidschendam

Huurbaar vanaf € 3540,-

Kenmerken van Winkel Prins Frederiklaan 177, Leidschendam

Oppervlakte

Totaal 157 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Leidschendam

Bent u op zoek naar een perfecte locatie voor uw winkel? Deze representatieve winkelruimte, gelegen op het centrale winkelcentrum Prins Frederiklaan 177 in Leidschendam, is momenteel beschikbaar voor verhuur. De unit, nu in gebruik als dierenwinkel, biedt een oppervlakte van circa 157 m² op de begane grond.

De ligging naast de supermarkt Plus maakt dit een bijzonder aantrekkelijke plek voor een variëteit aan ondernemingen. Het winkelcentrum huisvest bekende namen zoals Wibra, Trekpleister en Aldi, en herbergt tevens diverse lokale winkeliers waaronder een boekhandel, snackbar, bloemenwinkel, kaaswinkel en bakker.

Dit winkelgebied biedt niet alleen diversiteit in winkels, maar ook uitstekende bereikbaarheid dankzij nabijgelegen openbaar vervoer. De directe omgeving omvat de wijk Prinsenhof met een gevarieerd woonaanbod, wat een breed scala aan potentiële klanten garandeert. Bovendien is het binnengebied voorzien van een Brede School en verschillende recreatieve faciliteiten, wat bijdraagt aan een dynamische en levendige omgeving.

Deze winkelruimte aan de Prins Frederiklaan 177 biedt een ideale kans voor ondernemers die willen profiteren van een centrale locatie met een gevestigde supermarkt in de directe nabijheid.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg. 

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Prins Frederiklaan 177 in Leidschendam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op deze pagina kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze winkelruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Prins Frederiklaan 177
2263 HA Leidschendam
Nederland
Spring naar toolbar