Te huur: Winkel Paterswoldseweg 582, Groningen

Huurbaar vanaf € 1670,-

Kenmerken van Winkel Paterswoldseweg 582, Groningen

Oppervlakte

Totaal 70 ㎡

Omschrijving

Te huur winkel-, praktijk- of kantoorruimte in Groningen

De winkel-, praktijk of kantoorruimte aan de Paterswoldseweg 582 in Groningen biedt een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een strategische locatie. Deze ruimte bevindt zich in een levendige buurt met een hoge voetgangersdichtheid en een gevarieerd klantenbestand. Het pand is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, wat zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten.

De ruimte heeft een totale oppervlakte van circa 70 m², wat voldoende ruimte biedt voor verschillende soorten ondernemingen. De indeling van de ruimte is flexibel en kan eenvoudig aangepast worden aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. De grote etalages zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden uitstekende mogelijkheden voor productpresentatie.

Omgeving en bereikbaarheid
De Paterswoldseweg 582 is een dynamische straat in een opkomend deel van Groningen. In de directe omgeving vindt u diverse winkels, zoals HEMA, horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven, wat bijdraagt aan een levendige en aantrekkelijke sfeer voor uw klanten. Bovendien is het gebied goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met meerdere bushaltes op loopafstand.

De winkelruimte is uitstekend bereikbaar via de A7 en N370, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang voor zowel leveranciers als klanten. Voor de deur van het pand is er voldoende parkeergelegenheid, zowel voor kort als lang parkeren. Dit maakt het winkelen bij uw zaak extra aantrekkelijk voor bezoekers.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Paterswoldseweg 582 in Groningen?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Paterswoldseweg 582
9728 BE Groningen
Nederland
Spring naar toolbar