Te huur: Winkel Maasstraat 125Hs, Amsterdam

Huurbaar vanaf € 3170,-

Kenmerken van Winkel Maasstraat 125Hs, Amsterdam

Oppervlakte

Totaal 111 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Amsterdam

In de bruisende Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid, aan de Maasstraat 125-Hs, bevindt zich een prachtige winkelruimte met een uniek dorpskarakter in de stadse omgeving. De Maasstraat is een levendige straat met een charmant karakter, en biedt een scala aan voorzieningen die het hart van menig buurtbewoner sneller doen kloppen. Dit pand heeft een energielabel C, wat betekent dat het efficiënt is op het gebied van energiegebruik. Dit kan bijdragen aan lagere operationele kosten voor uw onderneming. De Maasstraat staat bekend om zijn bijzondere mix van trendy koffietentjes, populaire restaurants, exclusieve modezaken en delicatessewinkels. Dit unieke samenspel van stadse allure met een dorpsgevoel geeft deze locatie een speciale aantrekkingskracht. De winkelruimte met dubbele etalage biedt u een unieke kans om te profiteren van een uitstekende zichtlocatie. Het constante stroom van voorbijgangers zal uw onderneming ongetwijfeld veel zichtbaarheid opleveren.

Ruimte en mogelijkheden
De begane grond heeft een oppervlakte van ongeveer 97 m² VVO (108 m² BVO), terwijl de kelderruimte een extra 13,5 m² VVO (17,7 m² BVO) biedt. Bovendien beschikt de ruimte over een ruime tuin aan de achterzijde van ongeveer 109 m². Deze veelzijdige ruimte biedt talloze mogelijkheden voor uw onderneming.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Meer weten over Maasstraat 125-Hs in Amsterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie.  Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Maasstraat 125Hs
1078 HH Amsterdam
NL
Spring naar toolbar