Te huur: Winkel Kerkstraat 33 Tegelen

Huurbaar vanaf € 820,- per maand

Kenmerken van Winkel Kerkstraat 33 Tegelen

Oppervlakte

Totaal 76 ㎡
Winkel 76 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 76 ㎡
Winkel 76 ㎡

Omschrijving

In het kern winkelgebied van Tegelen ligt deze winkelruimte van ca. 76 m². De winkel is momenteel in gebruik als kledingwinkel. De grootwinkelbedrijven zoals Blokker, Kruidvat en Hema liggen in de directe nabijheid. Parkeren kan gratis in de directe nabijheid.

Algemeen
In dit pand met een historische uitstraling is een winkelruimte van ca. 76 m² te huur. Aan de achterzijde is een parkeerplaats gelegen waar mogelijk gebruik van kan worden gemaakt. De L-vormige winkelruimte zorgt voor een extra ruime etalage. De wanden zijn door de huidige huurder onlangs gestukt. Het plafond is voorzien van een systeem plafond met inbouw verlichting. Daarnaast beschikt de winkelruimte over een airco installatie. Achter in de winkelruimte zijn de kleedruimten alsmede een magazijn, kitchenette en een toiletruimte gesitueerd. De winkel beschikt over eigen nutsvoorzieningen.

Ligging
Aan de winkelstraat van Tegelen is deze winkel gelegen. Omliggende winkels zijn Blokker, Kruidvat, Hema, bakkerij, etc.. Met name de grootwinkelbedrijven hebben een grote aantrekkingskracht op het winkelpubliek. Parkeergelegenheid is voldoende, en gratis, aanwezig in de directe nabijheid. Het station is op loopafstand gelegen.

Bestemming
Het bestemmingsplan “Centrum doeleinden” is van toepassing.

Huurcondities
Huurprijs: € 820,- per maand, te vermeerderen met BTW, exclusief energiekosten.
Huurtermijn: in overleg
Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen.
Bankgarantie: conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.
Indexering: jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurcontract: standaardmodel Roz-contract model (winkelruimte) met bijbehorende algemene bepalingen.
Voorbehoud: goedkeuring verhuurder.
Aanvaarding: direct.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Kerkstraat 33
5931 NL Tegelen
Nederland
Spring naar toolbar