Koop of huur: Winkel Gasthuisstraat 60 Tegelen

Prijs: € 225000
Huurbaar vanaf € 2500,- per maand

Kenmerken van Winkel Gasthuisstraat 60 Tegelen

Oppervlakte

Totaal 459 ㎡
Winkel 459 ㎡

Omschrijving

TE HUUR | TE KOOP | Aan de rand van het centrum van Tegelen gelegen winkelruimte, momenteel in gebruik als Bulgaarse speciaalzaak.

Object:
De winkelruimte heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 267 m² en heeft tevens de beschikking over een kelder van ca. 180 m². De kelder is geschikt om te gebruiken als magazijn/opslag door de aanwezigheid van de goederenlift. De winkel heeft een frontbreedte van ca. 14 m¹. De gehele pui is van kunststof en voorzien van HR++-glas (2001). De vloer van de winkelruimte is voorzien van een coating. Het plafond is opgebouwd uit een systeemplafond met LED-inbouwarmaturen. De keuken aan de achterzijde is voorzien van elektrische boiler ten behoeve van warm water. De winkelruimte wordt verwarmd middels radiatoren en een cv-ketel.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd.

Kadastraal bekend:
Gemeente Tegelen, sectie C, nr. 5347, A1.

Locatie:
Venlo telt ca. 100.500 inwoners. Ongeveer 10.000 van deze inwoners wonen in Tegelen. De Gasthuisstraat is parallel gelegen aan de Kerkstraat, de hoofdwinkelstraat van Tegelen, en is te bereiken vanuit de Grotestraat. De Grotestraat is van oudsher de centrale doorgaande straat van Venlo richting Tegelen en loopt midden door het centrum. Het treinstation van Tegelen is op loopafstand gelegen. Tevens is er een busstation op steenworp afstand gelegen. De op- en afritten van de A73 zijn op korte afstand gelegen.

Oppervlakte:
Winkelruimte begane grond : VVO 267 m²
Keuken begane grond : VVO 8 m²
Toilet met voorportaal : VVO 4 m²
Kelderruimte : VVO 180 m²

Bestemmingsplan:
Bestemmingsplan “Bestemmingsplan met verbrede reikwijdte Tegelen” met de enkelbestemming “Woongebied” en de huidige bestaande functie “Detailhandel”. Een supermarkt is niet toegestaan.

Huurcondities:
Vraagprpijs: € 2.500,- excl. BTW per maand.
Huurtermijn: in overleg
Zekerheidsstelling: groot 3x de maandhuur
Huurovereenkomst: ROZ-model winkelruimte in de zin artikel 7:290 BW

Koopcondities:
Vraagprijs: € 225.000,- k.k.
Waarborgsom: 10% van de koopsom
Aanvaarding: direct

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Gasthuisstraat 60
5931 NW Tegelen
Nederland
Spring naar toolbar