Te huur: Winkel,- bedrijfs,- of kantoorruimte Groenezoom 285 B

Huurbaar vanaf € 1152,- per maand

Kenmerken van Winkel,- bedrijfs,- of kantoorruimte Groenezoom 285 B

Oppervlakte

Totaal 110 ㎡

Omschrijving

Algemene informatie
Bedrijfsruimte gelegen in een gezellige winkelstraat in het hart ‘Tuindorp’ van de wijk Vreewijk. De winkel is goed bereikbaar middels openbaar vervoer, er bevinden zich diverse tram- en bushalten in directe omgeving. Er is voldoende (betaald) parkeergelegenheid in directe omgeving.

Indeling
Circa 110 m² bedrijfsruimte.

Voorzieningen
De ruimte zal casco worden verhuurd. Onder casco wordt bij deze ruimte verstaan:

  • Gevelelement met toegangsdeur;
  • Achtergevel met 1 achterdeur;
  • Onafgewerkte vloer;
  • Onafgewerkte wanden;
  • Elektra-aansluiting tot aan de meter;
  • Water-aansluiting tot aan de meter;
  • Gas-aansluiting tot aan de meter;
  • CV-installatie + radiatoren;
  • Aansluiting op het openbare riool.

Tevens wordt om-niet eenmalig verstrekt: alle overige zaken waaronder onder andere installaties voor gas/water/elektra/riool, niet-constructieve wanden, inpandige deuren, toilet (wanden en vloer deels betegeld), pantry, tegels en schutting in achtertuin en dergelijke worden geacht om-niet te zijn overgenomen. Werking, onderhoud en/of vervanging van deze voorzieningen is geheel voor risico en rekening van huurder.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 110 m².

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.150,00 per maand exclusief BTW.

Servicekosten
Indien van toepassing

Datum van oplevering
In overleg.

Betaling
De maandelijkse huur moet vóór of op de eerste dag van de periode waarop de betalingen betrekking hebben volledig zijn voldaan. De betaling gebeurt door middel van een automatische incasso op bankrekening NL14INGB0000067280 ten name van stichting Havensteder.

Huurtermijn
In overleg. Kortere huurperiodes dan vijf jaar zijn bespreekbaar.

 Branchering en toewijzing
De voor “Gemengd I” aangewezen bestemming is: winkels, bedrijven (t/m categorie 2), maatschappelijke voorzieningen en kantoren, uitsluitend op de begane grond. Voorkeur is detailhandel voor de dagelijkse voorzieningen.

Ondernemingsplan
Voor deze ruimte is Havensteder op zoek naar een ervaren ondernemer die met zijn of haar branchering van toegevoegde waarde is voor de winkelplint en de wijk. Geïnteresseerden dienen een ondernemingsplan te overleggen.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW – belaste huur en verhuur. Als de huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met de verhuurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW – belaste huur.

Huurprijsherziening
De huurprijs wordt jaarlijks per 1 juli aangepast. In afwijking van het gestelde in de algemene bepalingen behorende bij de huurovereenkomst zal de huurprijs conform CPI aangepast worden.

Zekerheidsstelling
De door de huurder te betalen waarborgsom bedraagt drie maal de bruto maandhuur (huur inclusief BTW). De verhuurder vergoedt over dit bedrag geen rente.

Contractkosten
Huurder is voor ondertekening van de huurovereenkomst eenmalige contractkosten verschuldigd van € 175,00 (exclusief BTW).

Lees meer
www.havensteder.nl

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-8902525
Meer info

Adres

Groenezoom 285
3075 EV Rotterdam
Zuid-Holland Nederland
Spring naar toolbar