Te huur: Winkel Alvarezlaan 38, Terneuzen

Huurbaar vanaf € 3210,-

Kenmerken van Winkel Alvarezlaan 38, Terneuzen

Oppervlakte

Totaal 129 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Terneuzen

Deze winkelruimte aan de Alvarezlaan 38 in Terneuzen is gelegen aan de buitenzijde van winkelcentrum Zuidpolder. De ruimte, biedt een kans voor ondernemers die hun zakelijke dromen willen realiseren. Deze ruimte bevindt zich naast de Kruidvat, met toekomstige plannen voor New York Pizza, en is perfect gepositioneerd nabij de ingang van het winkelcentrum. De totale oppervlakte beslaat circa 129 m² en betreft het linker gedeelte van de unit, dat zal ontstaan na splitsing van huisnummer 38.

Deze winkelruimte straalt uitnodiging en veelzijdigheid uit. Dankzij het energielabel C bent u verzekerd van een efficiënte en comfortabele werkomgeving. De locatie profiteert van de overdekte structuur van winkelcentrum Zuidpolder, wat ervoor zorgt dat klanten ook bij minder gunstige weersomstandigheden comfortabel kunnen winkelen.

In de directe omgeving bevinden zich populaire winkels, waaronder Albert Heijn, Etos, Gall & Gall, Lidl en Blokker. Dit creëert een aantrekkelijke mix van klanten die naar uw winkel getrokken kunnen worden.

Deze winkelruimte is een uitgelezen kans voor ondernemers die willen profiteren van een strategische locatie binnen een gevestigd winkelcentrum. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Alvarezlaan 38 in Terneuzen?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Alvarezlaan 38
4536 BD Terneuzen
NL
Spring naar toolbar