Te huur: Kantoor Bagijnhof 60B, Dordrecht

Huurbaar vanaf € 99,-

Kenmerken van Kantoor Bagijnhof 60B, Dordrecht

Oppervlakte

Totaal 347 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoorruimte in Dordrecht

De kantoorruimte bevindt zich op Bagijnhof 60B in Dordrecht en is gelegen op de tweede verdieping. Deze locatie biedt niet alleen de voordelen van een historische setting maar ook een strategische plek boven een levendig winkelgebied.

De kantoorruimte, gelegen op de tweede verdieping met een entree aan de achterzijde van het gebouw, belooft een rustige werkplek te midden van het historische centrum. Geniet van de sfeer terwijl je profiteert van nabijgelegen voorzieningen zoals de bekende winkels Bram Ladage, Hema, C&A en de Mediamarkt. Met een scala aan winkels in de directe omgeving en een unieke historische ambiance, is deze kantoorruimte meer dan alleen een werkplek; het is een plek waar jouw bedrijf kan gedijen te midden van de rijke cultuur van Dordrecht.

Wat betreft bereikbaarheid is Bagijnhof 60B uitstekend gelegen. Openbaar vervoer, met diverse bushaltes in de buurt, maakt de locatie gemakkelijk toegankelijk. Voor degenen die met de auto komen, zijn er parkeermogelijkheden in de directe omgeving. Momenteel zijn er drie parkeerplaatsen optioneel te huur.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
Per direct. Een flexibele huurperiode is in bespreekbaar.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Bagijnhof 60B in Dordrecht?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Bagijnhof 60B
3311 KE Dordrecht
NL
Spring naar toolbar