Te huur: Kantoor Arnesteinweg 65, Middelburg

Huurbaar vanaf € 9200,-

Kenmerken van Kantoor Arnesteinweg 65, Middelburg

Oppervlakte

Totaal 2120 ㎡

Omschrijving

Te huur bedrijfspand in Middelburg

De veelzijdige ruimte aan de Arnesteinweg 65 in Middelburg biedt ondernemers een scala aan mogelijkheden. Deze locatie bevindt zich in een multifunctioneel gebouw binnen het Bedrijvencentrum Middelburg en bestaat uit zowel een bedrijfshal als een kantoorgedeelte.

De bedrijfshal is slim opgedeeld in een expeditie laad- en losruimte, samen met een magazijn dat is voorzien van lichtstraten en een lichtkoepel. Met vier overheaddeuren beschikt u over uitstekende toegang tot deze ruimte. Op de begane grond treft u een verkoopgedeelte en een showroom aan, waardoor u uw producten op aantrekkelijke wijze kunt presenteren.

De vrije hoogtes in het pand variëren van 3,1 meter tot maximaal 5,9 meter, wat aanpasbaar is aan uw specifieke behoeften. Dit gebouw is bovendien zeer energiezuinig met een energielabel A++.

Het huidige gebruik opgesplitst in:

  • kantoorruimte: circa 364 m²
  • showroom/winkel: circa 936 m²
  • magazijn/expeditie ruimte: 820 m² VVO

De buitenruimte is strategisch ingericht met circa 1.663 m² aan bestrating, inclusief parkeervakken en gedeeltelijke omheining voor laad- en losactiviteiten.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Arnesteinweg 65 in Middelburg?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Arnesteinweg 65
4338 PD Middelburg
Nederland
Spring naar toolbar