Te huur: Infirmeriestraat 5, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 173.83,-

Kenmerken van Infirmeriestraat 5, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 10 ㎡

Omschrijving

Te huur parkeerplaats in Rotterdam

Bent u op zoek naar gemak en gemoedsrust als het gaat om parkeren in het bruisende hart van Rotterdam? Wij bieden een parkeerplek te huur aan de Infirmeriestraat 5 in Rotterdam in de Parkeergarage De Admiraal. De parkeerruimte is gevestigd op een uitstekende locatie midden in het centrum van Rotterdam.

De Infirmeriestraat bevindt zich op een strategische locatie in het hart van Rotterdam en biedt een levendige en dynamische omgeving. U bevindt zich op loopafstand van belangrijke bezienswaardigheden, winkels, eetgelegenheden en culturele attracties. Deze locatie is ideaal voor mensen die dagelijks in het stadscentrum werken en voor hen die willen genieten van alles wat Rotterdam te bieden heeft. Met de nabijheid van diverse vormen van openbaar vervoer, zoals trein- en metrostations, kunt u gemakkelijk door de stad reizen zonder u zorgen te hoeven maken over parkeerproblemen.

Geniet van het gemak
Met de huur van deze parkeerplaats geniet u van het gemak van een veilige, centraal gelegen plek voor uw voertuig. Of u nu dagelijks in het centrum werkt of de stad wilt verkennen, deze parkeerplaats biedt de perfecte oplossing. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om deze parkeerplaats aan de Infirmeriestraat 5 in Rotterdam te huren. Ervaar het gemak en de vrijheid van goed geregeld parkeren in het hart van de stad.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek. Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Infirmeriestraat 5 in Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Infirmeriestraat 5
3063 EP Rotterdam
NL
Spring naar toolbar