Te huur: Binckhorstlaan 293, Den Haag

Huurbaar vanaf € 62,-

Kenmerken van Binckhorstlaan 293, Den Haag

Oppervlakte

Totaal 130 ㎡

Omschrijving

Te huur parkeerplaatsen in Den Haag

Ontdek het gemak van een eigen parkeerplaats op het goed bereikbare bedrijventerrein De Binck Twins aan de Binckhorstlaan 293 in Den Haag. Deze locatie biedt niet alleen uitstekende parkeermogelijkheden, maar ook een strategische ligging die goed bereikbaar is via de Maanweg en de Utrechtsebaan, waardoor je snel op de A13 en A4 kunt komen. Op het bedrijventerrein zijn er op dit moment 13 parkeerplaatsen beschikbaar.

Bereikbaarheid en omgeving
De Binck Twins-parkeerplaatsen zijn ideaal gelegen voor ondernemers en medewerkers die behoefte hebben aan een gemakkelijke toegang tot belangrijke snelwegen. De nabijheid van de A13 en A4 zorgt voor een vlotte verbinding met omliggende steden en gebieden.

Voor degenen die gebruikmaken van het openbaar vervoer, zijn er op loopafstand meerdere bushaltes beschikbaar. Hierdoor is deze parkeerplaats niet alleen geschikt voor bedrijven die met de auto reizen, maar ook voor professionals die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer.

Kies voor het gemak van een eigen parkeerplaats op Binckhorstlaan 293 en geniet van de uitstekende bereikbaarheid en de dynamiek van dit bedrijvige gebied in Den Haag. Maak vandaag nog de keuze voor een handige parkeeroplossing op deze strategische locatie.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
Per direct. Een flexibele huurtermijn is bespreekbaar.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Binckhorstlaan 293, Den Haag?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Binckhorstlaan 293
2516 BC Den Haag
NL
Spring naar toolbar