Te huur: Bedrijfsruimte Voltastraat 2 Venlo

Huurbaar vanaf € 5950,- per maand

Kenmerken van Bedrijfsruimte Voltastraat 2 Venlo

Oppervlakte

Totaal 1355 ㎡
Bedrijf 1355 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 1355 ㎡
Bedrijf 1355 ㎡

Omschrijving

Moderne bedrijfsruimte met grote (auto)showroom en eigen parkeerterrein gelegen op bedrijventerrein Venlo Trade Port West.

Omschrijving
Object:
Op een perceel van 2.205 vierkante meter is dit object met grote showroom, grote werkplaats en eigen parkeerterrein in 2006 gerealiseerd en is deze perfect gelegen op bedrijventerrein Trade Port West in Venlo-Blerick nabij de snelwegen A67 en A73.

De showroom met nieuwe tegelvloer heeft een oppervlakte van 835 m² en een vrije hoogte van 4,33 m¹ en biedt plaats aan maximaal 40 auto’s. Middels 3 grote aluminium schuifpuien met een doorgang van 3 meter en inrijbeveiliging kunnen auto’s in en uitgereden worden. De ruimte wordt verwarmd middels een gasheater en is verlicht met een hexagon LED-ophangsysteem. De kolommen en plafonds zijn zwart gespoten. De stalen kolommen zijn voorzien van perslucht. Middels een loopbrug komt men in de ontvangstruimte die toegang biedt tot het kantoor, gastentoilet en de werkplaats. De ontvangstruimte, gastentoilet en kantoor zijn voorzien van een verlaag plafond met inbouw LED-verlichting en doorlopende tegelvloer.

De werkplaats met nooduitgang en 2 elektrische overheadpoorten heeft een oppervlakte van 360 vierkante meter en een vrije hoogte van 5,5 meter. De werkplaats is voorzien van 3 werkbruggen en 1 remmentestbank. De werkplaats wordt verwarmd middels een heater aangesloten op de cv-installatie. Middels een trap komt men op een betonnen dek van 95 vierkante meter. Deze wordt momenteel gebruikt als opslag. Onder het betonnen dek ligt een compressorruimte, de kantine en de was-/kleedruimte. De kantine is voorzien van een pantry met inductie kookplaat, vaatwasser, afzuiging, koelkast en combi-oven. De was-/kleedruimte is voorzien van separaat toilet, urinoir, wastafel en douche. Daarnaast beschikt de werkplaats nog over een klein kantoor.

Het buitenterrein is geheel omheind en voorzien van haakklinkers en afsluitbare poorten. Op het terrein zelf is meer dan genoeg parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. De op- en afritten naar en van het autosnelwegennet Venlo – Eindhoven (A-67) zijn op korte afstand aansluitend aan het industrieterrein gesitueerd. De aansluiting met de A-73 (Venray – Nijmegen) is eveneens op zeer korte afstand gelegen. Station Blerick ligt op 2 kilometer afstand van het object en daarnaast zijn er diverse bushaltes in de omgeving. Hierdoor is het object ook met openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Voorzieningen:
Brandmeldsysteem
Inbraakbeveiliging met video
4 werkbruggen
1 remmentestbank
Dak- en vloerisolatie
Aluminium kozijnen met dubbelglas
3 vlaggenmasten

Oppervlakten:
Showroom : 835 m2
Werkplaats : 360 m2
Ontvangstruimte : 15 m2
Kantoor : 16 m2
Was-/kleedruimte: 15 m2
Kantine : 19 m2
Betonnen dek : 95 m2

Bestemming:
Het vigerend bestemmingsplan is ‘Venlo Trade Port’ en het object heeft de bestemming ‘bedrijventerrein -4’.

Huurcondities:
Huurprijs : € 5.950,- per maand te vermeerderen met BTW.
Huurtermijn : Nader overeen te komen.
Huurbetaling : Per maand vooruit te voldoen.
Bankgarantie : Conform het Roz-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.
Indexering : Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI)
reeks “alle huishoudens”, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurcontract : Standaardmodel Roz-contract model met bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Direct na goedkeuring verhuurder.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Voltastraat 2
5928 PD Venlo
Nederland
Spring naar toolbar