Te huur: Bedrijfsruimte Rudolf Dieselweg 8 Venlo

Huurbaar vanaf € 2650,- per maand

Kenmerken van Bedrijfsruimte Rudolf Dieselweg 8 Venlo

Oppervlakte

Totaal 469 ㎡
Bedrijf 469 ㎡

Omschrijving

TE HUUR | Solitaire bedrijfshal met kantoorruimte aan de Rudolf Dieselweg op bedrijventerrein Trade Port Venlo.

OBJECT:
Dit object, gebouwd in 1996, heeft onlangs een opfrisbeurt gekregen. Het beschikt over een bedrijfshal van circa 250 m² en kantoorruimtes van in totaal circa 99 m², verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Het terrein biedt een eigen oprit en 8 parkeerplaatsen.

INDELING:
Bij binnenkomst heeft u toegang tot twee kantoorruimtes op de begane grond, en via een wenteltrap bereikt u de kantoorruimte op de eerste verdieping. De linker kantoorruimte is voorzien van een keuken met koelkast, vaatwasser en magnetron. Beide kantoorruimtes zijn uitgerust met vloerbedekking, LED-verlichting en gestucte wanden. De kantoorruimte op de eerste verdieping heeft een grindvloer en LED-verlichting.

Vanuit de entree is de hal bereikbaar via een tussenhal met gescheiden toiletten. De hal beschikt over een monolithisch gestorte betonvloer, twee overheaddeuren (waarvan één met loopdeur), en twee lichtstraten. Verwarming wordt verzorgd door een gasheater. In de meterkast is nieuwe patchkast geplaatst.

LOCATIE:
Het object is uitstekend bereikbaar per auto. De op- en afritten naar de snelwegen A67 (Venlo – Eindhoven) en A73 (Venray – Nijmegen) bevinden zich in de nabijheid. De locatie biedt ook goede verbindingen naar het Duitse wegennet. Het pand is zichtbaar vanaf de Maas en het centrum van Venlo.

BEREIKBAARHEID:
Het object is zeer goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. In de buurt zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen en diverse bushaltes op loopafstand.

INDELING (V.V.O.) OBJECT:
Bedrijfshal: circa 250 m²
Kantoorruimte begane grond: circa 69 m²
Kantoorruimte eerste verdieping: circa 30 m²
Totaal: circa 370 m²

BESTEMMING:
Het bestemmingsplan is “Venlo Trade Port” met enkelbestemming “Bedrijventerrein -3”.

HUURCONDITIES:
Huurprijs: € 2.650 per maand, vrij van BTW
Huurtermijn: 5 + 5 jaar
Huurbetaling: Per maand vooruit
Bankgarantie: Conform het Roz-model, 3 maanden huur vermeerderd met BTW
Indexering: Jaarlijks volgens CPI van het CBS
Huurcontract: Standaard Roz-contract met algemene bepalingen
Voorbehoud: Goedkeuring verhuurder

De informatie is met zorg samengesteld en afkomstig uit betrouwbare bronnen, maar wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden. Eventuele bijgevoegde tekeningen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Goedkeuring van onze opdrachtgever is vereist voor een mogelijke transactie.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Rudolf Dieselweg 8
5928 RA Venlo
Nederland
Spring naar toolbar