Te koop: Bedrijfsruimte Groethofstraat 11 Venlo

Prijs: € 147500,-

Kenmerken van Bedrijfsruimte Groethofstraat 11 Venlo

Oppervlakte

Totaal 100 ㎡
Bedrijf 100 ㎡

Omschrijving

TE KOOP | Moderne bedrijfsruimte met veel lichtinval gelegen op bedrijventerrein “Veegtes” in Venlo.

Locatie:
Op het circa 80 hectare grote bedrijventerrein zijn ongeveer 140 bedrijven gevestigd. Er zijn met name bedrijven gevestigd in de sectoren industrie, groot- en tussenhandel en bouw. Het merendeel van de bedrijven is klein van omvang. Aansluitend aan bedrijventerrein de Veegtes bevindt zich woonboulevard Trefcenter welke in 2018 werd uitgebreid met een 18.000 m² grote Bauhaus.

Bereikbaarheid:
De bedrijfsruimte kent een goede bereikbaarheid dankzij de ligging nabij de oprit van de autosnelweg A-67 van Venlo naar Eindhoven, met aansluiting op de A-73 (Nijmegen – Venlo – Roermond) en het Duitse wegennet. Een bushalte is op loopafstand gesitueerd. De bedrijfsunit heeft de beschikking over 1 parkeerplaats.

Object:
De bedrijfsruimte is in 2023 gerealiseerd en opgetrokken uit een staalconstructie. De vrije hoogte bedraagt 2,64 m¹. De bedrijfsruimte bestaat uit een opslagruimte van circa 50 m² v.v.o. op de begane grond, te betreden via de loopdeur aan de zijkant. De voorzijde is voorzien van een elektrische bedienbare overheaddeur. De bedrijfsruimte is voorzien van een betonnen verdiepingsvloer bereikbaar via de stalen trap. Onder de stalen trap zijn een half betegeld toilet en keukenblok met elektrische boiler gesitueerd. Middels de degelijke stalen trap is de eerste verdieping van circa 50 m² v.v.o. bereikbaar. De verdieping is voorzien van LED-armaturen, diverse wandcontactdozen en een aansluitpunt voor WIFI.

Voorzieningen:
– Meterkast met elektra- (3×25 Ampère) en wateraansluiting
– Betonnen verdiepingsvloer
– Elektrisch bedienbare overheaddeur
– LED-armaturen
– Keukenblok met elektrische boiler
– Half betegeld toilet
– Brievenbus
– Eigen parkeerplaats

Vraagprijs:
€ 147.500,- k.k. en excl. BTW
De overdracht is belast met omzetbelasting.

Vereniging van eigenaren:
Bijdrage: circa € 50,- per maand.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Groethofstraat 11
5916 PA Venlo
Nederland
Spring naar toolbar