Te huur: Bedrijfsruimte Expeditiestraat 19 Horst

Huurbaar vanaf € 4000,- per maand

Kenmerken van Bedrijfsruimte Expeditiestraat 19 Horst

Oppervlakte

Totaal 526 ㎡
Bedrijf 526 ㎡

Omschrijving

TE HUUR | Uitstekend onderhouden en representatief solitair bedrijfspand gelegen nabij de A73 op bedrijventerrein Hoogveld in Horst.

LIGGING/BEREIKBAARHEID:
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Hoogveld in de gemeente Horst aan de Maas, ten zuiden van de dorpskern Horst. Het bedrijventerrein beslaat een oppervlakte van circa 60 hectare en kenmerkt zich met name met bedrijven uit het MKB-segment. Het bedrijventerrein wordt ontsloten via de Stationsweg en de Meldersloseweg op de A73. De A73 is gelegen op 765 meter van het object en vormt de belangrijkste verbindingsweg tussen Limburg en het oosten en noorden van Nederland. Tevens is het de belangrijkste regionale verbinding in Noord-Limburg ten westen van de Maas. De Stationsweg verbindt het bedrijventerrein met de kern van Horst. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 450 meter afstand gelegen. Op eigen terrein is meer dan voldoende mogelijkheid om te parkeren.

OBJECT:
Het vrijstaande bedrijfspand is gerealiseerd in 2008 en opgetrokken middels systeembouw met een stalen spantenconstructie voorzien van horizontale stalen gevelbeplating, ter plaatse van het kantoor voorzien van metselwerkwanden. De openingen bestaan uit aluminium kozijnen voorzien van thermische beglazing. Het dak betreft een platdakconstructie opgebouwd uit stalen dakplaten met isolatie en een bitumineuze dakbedekking. Het dak is tevens voorzien van lichtstraten en 34 zonnepanelen. De vloer van de bedrijfshal is van beton en de vloeren van de kantoorruimtes zijn afgewerkt met een keramische tegelvloer. Het object is volledig geïsoleerd. De gehele hal en de kantoren zijn voorzien van vloerverwarming.

De kantoorruimte bestaat uit een ruime kantoortuin, gesloten keuken/kantine, aparte spreekkamer, sanitaire ruimtes en een berging. De bedrijfsruimte is voorzien van een grote overheaddeur. Verder heeft de hal een vrije hoogte van 7,2 meter tot aan spant. Het buitenterrein is grotendeels beklinkerd. Aan de achterzijde is een eenvoudige overkapping gesitueerd. De aaneengesloten kavel van 1.638 m² is momenteel braakliggend en biedt diverse mogelijkheden waaronder ook de mogelijkheid voor eventuele uitbreiding. Deze kavel is optioneel bij te huren.

KADASTRALE INFORMATIE:
Gemeente Horst sectie T nummer 1490, groot 1512 m²
Gemeente Horst sectie T nummer 1489, groot 1638 m²

BESTEMMINGSPLAN:
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Werkgelegenheidsgebied I’ en heeft de aanduiding ‘Bedrijf met categorie 2’.

VOORZIENINGEN:
Algemeen:
– Inbraak alarmsysteem met camera;
– Noodverlichting;
– 2x C.v.-installatie Ecomline HR (bouwjaar: 2008)
– Vloerverwarming;
– 34 zonnepanelen;

Kantoorruimtes:
– Tegelvloer;
– Systeemplafonds met armaturen en bewegingssensoren;
– Airconditioning (geplaatst in 2021);
– Mechanische ventilatie;
– Geheel betegeld toilet met fonteintje;
– Keukenblok met boiler en inbouwapparatuur.

Bedrijfshal:
– Elektrisch bedienbare sectionaal overheaddeur;
– Lichtstraten;
– LED-armaturen;
– RVS wastrog;
– Betonvloer;
– Valbeveiliging entresol;
– 2 vluchtdeuren.

HUURCONDITIES:
Huurprijs: € 4.000,- excl. btw per maand
Huurtermijn: minimaal 5 jaar.
Zekerheidsstelling: Waarborgsom conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur.
Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurcontract: Standaardmodel ROZ-contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende algemene bepalingen.
BTW-belaste verhuur: Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW-norm) dan zal er een BTW-vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

AANVAARDING:
Uiterlijk per 1 januari 2025, in overleg eerder.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Expeditiestraat 19
5961 PX Horst
Nederland
Spring naar toolbar