Te huur: Bedrijfsruimte De Kolk 15 Swifterbant

Huurbaar vanaf € 1,- per jaar

Kenmerken van Bedrijfsruimte De Kolk 15 Swifterbant

Oppervlakte

Totaal 1875 ㎡
Kantoor 300 ㎡
Bedrijf 1575 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 50 ㎡
Kantoor 50 ㎡

Omschrijving

Te huur: bedrijfsruimte, kantoorruimte en groot verhard buitenterrein

Aan De Kolk 15 in Swifterbant is een grootschalig bedrijfsmatig complex beschikbaar voor verhuur. Er zijn diverse mogelijkheden; de huur van bedrijfsruimte, van kantoorruimte, van een deel van het verharde buitenterrein, of een combinatie van deze delen.

Locatie
De Kolk 15 in Swifterbant is gelegen op het bedrijventerrein Tarpan. Deze locatie wordt goed ontsloten door de Dronterringweg; enerzijds is de A6 binnen enkele autominuten bereikbaar. In de andere richting zijn Dronten/Kampen/A50 goed bereikbaar.
De locatie is een grootschalig geheel in totaal; in totaal ruim 1,27 ha groot. De locatie ligt aan water en is per schip bereikbaar. Het terrein in omheind, en aan de voorzijde is een poort aanwezig.

Kantoorruimte (thans verhuurd, weer beschikbaar zomer 2023)
In totaal is circa 300 m2 kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over 2 verdiepingen. De kantoorruimten zijn voorzien van een entree met trap, een pantry. Verlaagde plafonds voorzien van verlichtingsarmaturen, systeemscheidingswanden.

Bedrijfsruimte (ca 50% weer beschikbaar zomer 2023)
In totaal ca. 1.575 m2 bedrijfshal, bestaande uit een drietal geschakelde hallen, voorzien va betonvloer of asfalt. Er 7 overheaddeuren aanwezig.
De vrije hoogte is ca. 7m1.

Verhard buitenterrein (ruim 50% beschikbaar per direct, het nadere deel n.t.b.)
Het verharde buitenterrein is circa 10.000 m2 groot en geheel geasfalteerd. Op het buitenterrein staat een open loods van 46×6 meter. Het gehele terrein is omheind, of ligt aan het water. Aan de voorzijde is een poort. Het geheel is voorzien van een alarminstallatie en camera‚Äôs.

Huurprijzen: Op aanvraag
Deelverhuur in principe mogelijk
Huurtermijnen in overleg

Huurovereenkomst
Op basis van het meest recente ROZ-model. Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur.

Gunning onder voorbehoud verhuurder

Voor informatie
VSO makelaars & taxateurs,
de heer H. Dubbelink
0321-318318

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 088 3 180 180
Meer info

Adres

De Kolk 15
8255 PA Swifterbant
Nederland
Spring naar toolbar